Om siden

Her er lidt info om vores side

Vores mål har fra starten været, at skabe en hjemmeside hvor man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over de forskellige valutakurser. Det kan hurtigt blive forvirrende, når der er så mange forskellige hjemmesider på nettet at vælge imellem. Med vores valutaomregner er du aldrig i tvivl om værdien af en kurs, og det hele bliver opdateret døgnet rundt, med data direkte fra de førende valutabørser i verden.

Vi stræber efter at give dig en solid og brugervenlig oplevelse, som selvfølgelig er gratis. Du håber på din forståelse med de reklamer vi har sat ind på siden, vi har sørget for at de ikke fylder for meget. Reklamerne betaler for omkostningerne til hjemmesiden, så vi kan holde den gratis for evigt. Alle reklamer på siden er nøje udvalgt, så du ikke bliver præsenteret for noget, som vi ikke selv ville anbefale.

Vores ambition er, at blive Danmarks bedste valutaberegner. Vi håber på, at udvide til flere lande på sigt.

Har du spørgsmål eller forslag til vores hjemmeside, så vil vi hellere end gerne høre fra dig. Du kan kontakte os ved at benytte vores kontaktformular, som du finder lige HER.